Novosti

Održane interaktivne radionice “Upoznaj Zemlju – zaviri u mikroskop” (UZZM) u osnovnim školama u Zagrebu, Ogulinu i Ivancu

28. travnja. 2023.

U organizaciji Odsjeka za popularizaciju geologije i geobaštinu HGD-a 21.4.2023. održana je interaktivna izložba/radionica „Upoznaj Zemlju – zaviri u mikroskop!“ (UZZM) u Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša, u Zagrebu.

Volonteri/prezentatori HGD-a su bili: Dora Rebeka Kunštić, Dorotea Brozović, Lovro Suić (svo troje studenti) te Damir Palenik iz HGI-a.

25.4.2023. je u organizaciji Odsjeka za popularizaciju geologije i geobaštinu HGD-a održana  interaktivna izložba/radionica „Upoznaj Zemlju – zaviri u mikroskop!“ (UZZM) u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić, u Ogulinu.

Volonteri/prezentatori HGD-a su bili: Sanja Šuica iz INA d.d., Dorotea Brozović i Gloria Kvaternik (obje studentice) te Damir Palenik iz HGI-a.

U organizaciji Odsjeka za popularizaciju geologije i geobaštinu HGD-a je 26.4.2023. održana interaktivna izložba/radionica „Upoznaj Zemlju – zaviri u mikroskop!“ (UZZM) u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog, u Ivanecu.

Volonteri/prezentatori HGD-a su bili: Jasmina Martinčević Lazar, Ana Kamenski, Iva Palatinuš te Damir Palenik (svi iz HGI-a).