Novosti

Poziv za glasanje na foto natječaju GEA 2023. Dodiri/Sudari

27. srpnja. 2023.

Pozivamo vas na glasanje na 12. foto natječaju odnosno izložbi GEA 2023. pod nazivom “Dodiri/Sudari”, koja je otvorena od 21. srpnja do 1. prosinca 2023. godine.

Otvorenje izložbe održalo se 21. srpnja u INA d.d. (mezanin AVH), a otvorio ju je Damir Takač, organizator izložbe i dugogodišnji član Hrvatskog geološkog društva te voditelj Odsjeka za sport. Izložba je trenutno izložena u prostorijama INA-e, a potom će biti postavljena svaki sljedeći mjesec i u ostalim institucijama – Hrvatski geološki institut, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Geološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Izložba je natjecateljskog karaktera, te vas pozivamo da odaberete po Vašem izboru tri najljepše fotografije i svoje glasove ubacite u glasačku kutiju. Prilikom glasovanja upišite na glasački listić broj fotografije s popisa počevši s najboljom fotografijom. 

Izložba je također i humanitarnog karaktera. Sredstva prikupljena aukcijom fotografija na godišnjoj skupštini Hrvatskoga geološkog društva uručit će se Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba „Dodir”, koji svojim aktivnostima potiče izgradnju uključivog društva, te aktivnog uključivanja gluhoslijepih osoba u zajednicu.

Glasanje će biti otvoreno do 1. prosinca 2023. godine.